Terapiretninger

Jeg tager i mit arbejde udgangspunkt i følgende evidensbaserede metoder, der er særligt udvalgt, fordi de har medfølelsen og respekten for klienten i centrum.

Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)

Emotionsfokuseret parterapi foregår i dialog med jer og mellem jer. Vi arbejder sammen på at skabe et trygt rum for jer begge to.
Vi hjælper hinanden med at afdække de negative mønstre, der er med til at skabe konflikter eller afstand imellem jer, med henblik på at skabe nye og mere positive mønstre i jeres parforhold og fremme kontakten imellem jer.
EFT er en metode, der står på et solidt forskningsbaseret fundament, og som har vist sig at være særligt virksom i arbejdet med par og relationer.

Læs mere om metoden her:

Emotionsfokuseret parterapi | DKCEFT

Jeg er medlem af ICEFT og DKCEFT og står på deres liste over parterapeuter i Danmark.

Emotionsfokuseret Individuel Terapi (EFIT)

Jeg bruger også den emotionsfokuserede tilgang i mine individuelle samtaler, hvor det giver mening.

Her er vi sammen nysgerrige på, hvilke mønstre, du kan havne i med dine nærmeste, hvorfor du havner i dem, og hvad du kan gøre for at bryde ud af dem.

EFIT har vist sig særligt virksom i forhold til at skabe mere plads til at være sig selv med alle de forskellige følelser, der kan være til stede, og til at håndtere dem på bedre måder, både individuelt og sammen med andre.

Compassion Fokuseret Terapi (CFT)

Jeg er meget inspireret af Compassion Fokuseret Terapi. CFT er en forholdsvis ny psykologisk retning, hvor der er fokus på udvikling af compassion.
En opmærksomhed på, at vi alle har brug for at mærke en balance i den compassion, vi modtager, og den vi giver til os og andre.
En balance mellem egenomsorgen og omsorgen for andre. 
CFT har vist sig særligt virksom i forhold til at mindske selvkritik og selvbebrejdelse og i stedet udvikle og styrke selvomsorgen.

Kognitiv Adfærds Terapi (CBT)

CBT har som hovedformål at fascilitere psykisk bedring ved at identificere og ændre urealistiske og uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, der hæmmer livsudfoldelsen.

CBT har vist sig særligt virksom i forhold til behandling af angst og depression.
Jeg har særligt specialiseret mig i angstbehandling og hjælper og har hjulpet mange børn og deres forældre med at få styr på angsten.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne booke en tid, så kontakt mig lige her

hjertesten par

ADRESSE
Bispebjerg Torv 16, st
2450 København NV

MAIL
lottebukh@protonmail.com

MOBIL
+45 29 72 64 41

Til toppen