Terapiretninger


Jeg tager i alt mit arbejde udgangspunkt i følgende evidensbaserede metoder, der er særligt udvalgt, fordi de har medfølelsen og respekten for klienten i centrum.

Emotionsfokuseret Parterapi (EFT)

EFT parterapi foregår i dialog med jer og mellem jer.

Vi arbejder sammen på at skabe et trygt rum for jer begge to.
Vi hjælper hinanden med at afdække de negative mønstre, der er med til at skabe konflikter eller afstand mellem jer, med henblik på at skabe nye og mere positive mønstre i jeres parforhold og fremme kontakten imellem jer.

Læs mere om metoden her:  Emotionsfokuseret parterapi | DKCEFT   

Jeg er medlem af DKCEFT og står på deres liste over EFT parterapeuter i Danmark. 

Jeg har de seneste år arbejdet intenst med parterapi og har virkelig gode erfaringer med at arbejde emotionsfokuseret med par. EFT parterapi er effektiv til at forbedre forhold, løse konflikter og styrke forbindelsen i parforholdet.


Emotionsfokuseret Individuel Terapi (EFIT)

  Jeg bruger også den emotionsfokuserede tilgang i mine individuelle samtaler, hvor det giver mening.

Her er vi sammen nysgerrige på, hvilke mønstre, du kan havne i med dine nærmeste, hvorfor du havner i dem, og hvad du kan gøre for at bryde ud af dem.


Compassion Fokuseret Terapi (CFT)

Jeg er meget inspireret af Compassion Fokuseret Terapi (CFT).
CFT er en forholdsvis ny psykologisk retning, hvor der er fokus på udvikling af compassion.
En opmærksomhed på, at vi alle har brug for at mærke en balance i den compassion, vi modtager, og den vi giver til os selv og andre. En balance mellem egenomsorgen og omsorgen for andre.Kognitiv Adfærds Terapi (CBT)

Kognitiv Adfærds Terapi har som hovedformål at facilitere psykisk bedring ved at identificere og ændre urealistiske og uhensigtsmæssige tanke– og adfærdsmønstre, der hæmmer livsudfoldelsen.
Kognitiv terapi har vist sig særligt virksom i forhold til behandling af angst og depression.
Jeg har særligt specialiseret mig i angstbehandling i mine tre år på Center for Angst på Københavns Universitet, og jeg har virkelig gode erfaringer med at hjælpe både børn, unge og voksne med at får styr på angsten.
Jeg arbejder nu primært med forældrerådgivning og hjælp til forældre i forhold til at støtte deres børn bedst muligt og gå mod angsten frem for at gå med den.
Jeg oplever, at alle forældre ind imellem er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre, og det kan jeg hjælpe med.


Book en tid


Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en tid, kan du kontakte mig her