Relationer er bare vildt vigtige!

Vores relationer – med vores familie, vores venner, vores partner og vores relationer til vores kolleger – er afgørende for vores velbefindende og livskvalitet. Det har stor betydning for os mennesker at have tætte og trygge relationer til andre.

En af de mest umiddelbare fordele ved tætte og trygge relationer er følelsesmæssig støtte.

Når vi står overfor livets udfordringer kan en god ven eller en støttende partner være vores klippe, vores trygge base.
Det gør en forskel, at vi mærker, at vi ikke stå alene og alene tanken om, at vi ikke er alene kan være nok til, at udfordringerne føles mindre.

Vi har stor betydning for hinanden, og derfor giver det også virkelig mening for mig at have fokus på vigtige relationer i mine terapier. Det er helt selvfølgeligt parrelationen, der er fokus på i parterapierne, men vigtige relationer kommer også ofte i fokus i mine andre samtaler.

For ligesom tætte relationer kan være en stor støtte for os, kan de nære relationer også være der, hvor vi oplever store udfordringer i vores liv. Hvor vi havner i konflikter og havner i noget svært. 

Det kan være relationen til vores forældre, til vores børn, til en god ven en kollega eller til vores chef.

Jeg hjælper meget gerne dig med at blive klogere på dine nære relationer og derigennem klogere på dig selv. Det er spændende at dykke ned, kan også være hårdt, men jeg har virkelig gode erfaringer med det.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Du kan kontakte mig lige her

hjertesten par

ADRESSE
Bispebjerg Torv 16, st
2450 København NV

MAIL
lottebukh@protonmail.com

MOBIL
+45 29 72 64 41

Til toppen